Salariații CEO vor să cumpere alimente cu cardurile de vacanță

Cardurile de vacanță primite anul trecut de salariații Complexului Energetic Oltenia au o valabilitate de 12 luni, dar mulți nu au apucat să le folosească.

Manu Tomescu, vicepreședinte al Sindicatului Energia Rovinari, spune că multe carduri încep să expire peste câteva săptămâni. Acesta susține că ar fi necesară o reglementare care să permită salariaților să cumpere alimente și medicamente cu banii de pe aceste carduri. “Cred că ar fi necesară o reglementare care să permită salariaților din CE Oltenia cumpărarea de alimente cu sumele necheltuite de pe cardurile de vacanță, dat fiind faptul că cele de anul trecut vor mai fi valabile doar câteva luni, iar Situația de Urgență instalată în România a anulat practic orice perspectivă turistică”, este mesajul lui Manu Tomescu.

Liderul sindical a spus că oricum în următoarele săptămâni sau luni nu se mai poate face turism. Complexul Energetic Oltenia are aproape 13.000 de salariați, care au primit anul trecut carduri de vacanță cu o valoare de 2080 de lei.

Vizualizări: 5,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: