Cât te costă să faci cea mai sănătoasă apă din România

Jean Valvis este un tip întreprinzător. După ce a vândut către Coca Cola apa minerală Dorna (pe bani extrem de mulți, se zice în piață că vreo 20 de milioane de euro), s-a apucat, logic, să-și facă o altă apă minerală. Numele ei: Carpatica. Pornind de la ideea "apă de bună calitate, cea mai scumpă, ambalaj eco și modern, volum de vânzări mic", Carpatica a intrat bine pe piață și este, probabil, o chestiune de timp ca să depășească Dorna în toate topurile, de la awareness la vânzări.

Acum a venit cu testul purității apei. Hai, că sigur ați auzit pe la televizor. Genial grecul! Invariabil, testul purității apei ne va spune, când înmuiem hârtiuța în apiță, că (mă scuzați) Carpatica este cea mai pură apă din univers. "Extrasă direct din ghețari", ne asigură Valvis la un eveniment care a costat 200.000 de euro și la care a venit să confirme excepționala calitate a Carpaticii toată floarea mondenului și presei autohtone, de la zâna Andreea Marin, prezentatoarea șușei, la solistul de la Iris (ăsta noul) și, desigur, la specialistul absolut, doctorul Mencinicopschi, care a explicat asistenței uluite că apa se mănâncă, nu se bea, apoi a dat niște autografe și paișpe interviuri și a plecat la ale lui, nu înainte de-a le face cu ochiul reporterițelor, cu replica: "Puteți să mă tăvăliți cât vreți". Care ghețari, nea Menci, că doar pe la Scărișoara am avea unul, dar ăla neexploatabil, că e la vreo 200 de metri sub pământ!

De unde am plecat? Așa, de la geniu în PR. Nici nu mai contează că eu îl vorbesc de rău acum, nu există publicitate negativă, geniul Valvis o să rostogolească acest bulgăre cu puritatea apei până va crea ditai avalanșa. La sfârșitul ei, apa Carpatica va fi cumpărată de Pepsi cu 30 de milioane de euro, iar noi o s-o bem ca pe ambrozie, convinși că ne va scăpa de toate relele.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: