Cât va costa bradul de Crăciun de la Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu face pregătirile pentru împodobirea orașului de sărbători. În centrul municipiului, la fel ca anul trecut, autoritățile vor aduce un brad natural. Acesta va costa 1.000 de euro. În ceea ce privește bradul artificial cumpărat de fostul primar Florin Cârciumaru și care a costat 100 de mii de euro, acesta nu va fi folosit nici în acest an.

În câteva zile, bradul natural va fi adus în centrul orașului și împodobit. Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit că va fi un brad ce va costa în jur de 1.000 de euro. Edilul a adăugat că a ales această variantă, ca și anul trecut, pentru că este dorința târgujienilor să aibă un brad natural în oraș, de sărbători: “Nu trebuie să exagerăm pentru un brad de Crăciun. Au fost tăiate mii de hectare de pădure. Trebuie să mergem în foarte multe orașe care s-au îndreptat spre acest brad. Natura și mediul stă într-un brad la Târgu Jiu? Știți cât e bradul la momentul acesta? 1.000 de euro. Cu 100 de mii de euro cât au cheltuit pe fostul brad artificial puteau să împădurească doi munți”.

Bradul cu mii de led-uri, care a fost cumpărat pe vremea fostului edil Florin Cârciumaru, care a costat 100 de mii de euro nu va fi folosit nici în această iarnă. Bradul ornamental a fost aprins doar doi ani, deși putea funcționa cel puțin 12 ani la rând. „Dacă vom găsi o platformă care să permită instalarea acelui brad, chiar și în acest an, putem să facem demersurile necesare pentru a le aduce celor din Târgu Jiu de acest brad”, a mai explicat edilul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: