Cătălin Bucălăete se ia la trântă cu Ponta

Deputatul Victor Ponta s-a străduit degeaba să-l înlăture pe Mischie de pe lista PRM. Nici de Mischie nu a scăpat, deoarece acesta candidează din partea altui partid, dar s-a mai şi ales cu un adversar în plus. Tânărul Cătălin Bucălăete nu se intimidează în faţa mult mai versatului Victor Ponta şi i-a reproşat acestuia lipsa de implicare în rezolvarea problemelor judeţului.

Doi dintre candidaţii PRM Gorj au lansat atacuri dure la adresa lui Victor Ponta, atitudinea lor fiind susţinută şi de liderul organizaţiei judeţene, Ion Fugaru, care este viceprimar la Târgu Cărbuneşti. Candidatul pe colegiul 6 la deputaţi, Gheorghe Cătălin Bucălăete, şi cel de pe colegiul 5, Gheorghe Iliescu, sunt cei care au prezentat împreună cu Fugaru motivele pentru care, în opinia lor, actualul parlamentar social-democrat nu ar mai trebui votat. Reproşul cel mai des formulat de aceştia a fost că deputatul nu este originar din Gorj, adversarii săi amintind că şi alţi lideri ai filialei judeţene a PSD sunt în situaţia de a nu fi gorjeni la origini. Exemplele date i-au vizat pe Ion Călinoiu, Ion Florescu şi Toni Greblă.

Bucălăete i-a reproşat lui Ponta că nu a mai vorbit în Parlament despre problemele Gorjului de un an de zile, acesta bazându-şi afirmaţiile pe declaraţiile oficiale consemnate pe pagina de Internet a deputatului PSD. Candidatul PRM Gorj pe colegiul 6 spune că el nu va avea banii lui Ponta pentru a-şi face campanie, tânărul politician declarând că va folosi chiar copii alb-negru ale afişelor sale, în lipsa altor posibilităţi. Acesta e convins că lipsurile financiare pe care le înregistrează vor fi un avantaj pentru el, pentru că va putea să stea de vorbă mai mult cu oamenii, Bucălăete declarându-se adeptul dialogului faţă în faţă cu alegătorii.

Gheorghe Iliescu a declarat şi el că aşteaptă întâi să vadă ce va „povesti” Ponta în actuala campanie electorală, pentru că apoi „va povesti” şi el lucruri care s-ar putea să nu fie în interesul deputatului PSD. Acesta nu a oferit alte amănunte, dar vorbele sale pot fi puse în legătură cu cele ale liderului PRM Gorj, Ion Fugaru susţinând că aşteaptă de la Ponta amănunte despre procesele acestuia în care a fost avocat al lui Ovidiu Tender, cu casa de avocatură Şova şi cu felul în care a evoluat declaraţia de avere a deputatului între 2004 şi 2008.

Fugaru a ţinut să menţioneze că va contesta la Biroul Electoral Judeţean prezenţa lui Florin Cârciumaru în afişele electorale ale lui Victor Ponta, liderul PRM Gorj spunând că doar candidaţii trebuie să apară în afişe, nu şi colegii de partid.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: