Cătălin Manciu, noul director al DSP Gorj

Cătălin Manciu este de ieri noul director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. El a fost numit în această funcţie printr-un ordin venit de la Ministerul Sănătăţii în care este precizat faptul că Manciu va prelua atribuţiile şi responsabilităţile lui Marius Boieriu până când acesta îşi va recăpăta capacitatea de muncă.  Marius Boieriu se află în concediu medical de aproximativ o lună de zile, o dată cu picarea guvernului.

 Cătălin Manciu a fost nominalizat printr-un ordin al Ministerului Sănătăţii să preia atribuţiile de director coordonator începând de ieri. El a fost numit director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică în luna mai a acestui an. „Am primit prin fax un ordin de la minister prin care mi se aduce la cunoştinţă că eu voi prelua atribuţiile şi responsabilităţile pe care le avea doctorul Marius Boieriu întrucât acesta este în concediu medical iar când îşi va recăpăta capacitatea de muncă îşi va prelua funcţia”, a spus Manciu. 

Cătălin Manciu are 28 de ani şi lucrează în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică de aproximativ 2 ani şi până a fi numit director adjunct a ocupat postul de consilier, primul său loc de muncă de altfel.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: