Câte persoane și-au găsit slujbă la bursa locurilor de muncă. Doi sunt ucraineni

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj a comunicat rezultatele bursei locurilor de muncă din această dimineață. Au participat 963 persoane în căutarea unui loc de muncă, dar și o grupă de 8 persoane private de libertate. Dintre acestea, 478 persoane în căutarea unui loc de muncă au fost  selectate în vederea încadrării în muncă.

Au fost prezenți 55 agenţi economici, care au oferit un numar de 1.046 locuri de muncă, dintre care 46 au fost pentru studii superioare. Cele mai căutate locuri de muncă, din punctul de vedere al agenților economici, sunt: zidar, dulgher, fierar betonist, muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, cameristă, barman, bucătar, patiser, cofetar, contabil, vopsitor indistrial, operator calculator.

”Au fost prezenți și 2 cetățeni ucraineni, înregistrați la Biroul pentru Imigrari Gorj, care au venit la această acțiune pentru a-și găsi un loc de muncă. Au primit sprijin pentru susținerea interviului cu 3 angajatori care și-au arătat disponibilitatea de a-i încadra în muncă, stabilind cu aceștia interviul de angajare.

De asemenea, au fost invitați la sediul instituției noastre pentru a beneficia de serviciile de mediere și consiliere”, a mai anunțat AJOFM Gorj.

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: