Sesizare de la cititori: un gândac pe holul spitalului

Gândac, pe holul spitalului, în apropierea Camerei de Gardă, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Este imaginea pe care ne-a trimis-o un cititor pe adresa ziarului Pandurul. Pacientul, care aștepta pe holurile unității medicale, a văzut gândacul mergând pe băncile destinate pacienților. Indignat de "priveliștea" de care s-a lovit, omul a decis să facă o fotografie care să fie dată publicității.

„Rog conducerea spitalului să ia măsuri! Nu se poate să aștepți la Camera de Gardă și pe lângă tine să meargă gandacii. Este o imagine dezolantă care nu face cinste unui spital despre care autorităților susțin că a tot fost modernizat”, se arată în sesizare.

În replică, reprezentanții Spitalului Județean au trasmis că nu au existat plângeri din partea pacienților privind astfel de incidente și că, la nivelul unității medicale, se fac acțiuni de dezinfecție o dată la trei luni.

„În Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se face dezinsecție și deratizare trimestrial, potrivit unui plan întocmit de Serviciul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale (SPIAAM). Dezinsecția se face trimestrial, iar deratizarea semestrial. Ultima dezinsecție în clădirea din strada Progresului a fost făcută în perioada 28 – 29 aprilie 2022, iar următoarea se va face în 21 – 22 iulie 2022. În ultima perioadă nu am avut sesizate incidente legate de prezența unor gândaci”, au transmis reprezentanții spitalului.

Galerie foto


Vizualizări: 1,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: