Câţi bani ia Craiova pentru Mihai Bălaşa

Universitatea Craiova a anunţat oficial că s-a despărţit de Mihai Bălaşa. Fundaşul în vârstă de 27 de ani s-a transferat la Sepsi Sfântu Gheorghe iar oltenii vor primi 50 000 de euro.

Universitatea Craiova a anunţat miercuri transferul lui Mihai Bălaşa la Sepsi Sfântu Gheorghe. Fundaşul central va lucra astfel din nou cu Cristiano Bergodi, pe care l-a mai avut antrenor şi la Craiova. Bălaşa juca la Universitatea Craiova din vara lui 2019, când oltenii au plătit 100.000 de euro pentru transferul de la FCSB.

În vârstă de 27 de ani, Mihai Bălaşa a fost în ultimii doi ani unul dintre jucătorii importanţi de la Universitatea Craiova. Anul acesta însă, şefii Universităţii Craiova au decis să-l lase să plece în momentul în care fundaşul central a primit o ofertă de la Sepsi Sfântu Gheorghe:

”Clubul Universitatea Craiova anunţă că fundaşul central Mihai Bălaşa a fost transferat definitiv la Sepsi OSK. Îi mulţumim lui Mihai pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Ştiinţei şi îi dorim mult succes în continuare”, a fost comunicatul echipei din Bănie.

Potrivit ProSport, Universitatea Craiova a încasat doar 50.000 de euro în urma transferului lui Mihai Bălaşa la Sepsi. Înainte să prindă acest transfer, Mihai Bălaşa şi alţi trei jucători jucători au fost informaţi de şefii Universităţii Craiova că nu mai fac parte din planurile lui Laurenţiu Reghecampf. ”Pe de altă parte, Mihai Bălaşa este în ultimele 6 luni de contract”, şi-a justificat Mihai Rotaru decizia. Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a promis că va aduce întăriri pe posturile rămase deficitare.

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: