Scandal pe final de an la Albeni: M-a provocat

Un nou conflict într-o primărie din județul Gorj. Este vorba despre localitatea Albeni, acolo unde scandalurile s-au ținut lanț, cel puțin în ultimii ani. Cristian Țârcomnicu, viceprimarul din Albeni, ar putea pleca acasă și asta după ce ar fi avut un conflict cu primarul Ionuț Stan.

Primarul Stan îi reproșează viceprimarului că l-a înjurat, însă Țârcomnicu spune că vorbe grele s-au aruncat din partea ambelor părți. Viceprimarul a mai afirmat și faptul că motivele primarului sunt banale. Unul dintre motive ar fi legat de atitudine, recunoscând că jignirile au fost reciproce.

”Nu am ce să comentez. Totul e scris, câteva motive banale, dar asta e, așteptăm ziua judecății, așa cum îi place. A fost motive legate de atitudinea mea, lucruri banale. A fost o discuție reciprocă, da. M-a provocat, normal. Îi stă în caracter să jignească. A spus că sunt arogant și multe alte lucruri banale”, a spus viceprimarul Țârcomnicu, la Radio Infinit.

Tot acesta spune că nu are idee de la ce a pornit conflictul. Cei doi fac parte din același partid politic: ” Nu știu, sincer. Eu pot colabora, iar dacă dânsul nu mai vrea, asta e. Am venit aici să facem ceva pentru oamenii din comună și nu numai, dar dacă nu se poate, asta e. Nu știu dacă se va vota schimbarea mea. Să voteze cu mintea și cu sufletul”, a mai afirmat viceprimarul.

Primarul din Albeni nu a putut fi contactat pentru o oferi un punct de vedere legat de acest aspect.

Vizualizări: 2,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: