Ce angajări se fac la stat în judeţul Gorj

Două primării şi două instituţii au nevoie să angajeze funcţionari publici, în următoarea perioadă având loc concursurile. Se caută de la directori la agenţi de poliţie.

Primăria Rovinari are nevoie de secretar al oraşului, postul fiind în prezent vacant. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici va organiza un concurs în data de 23 iulie, orele 10. Candidaţii la această funcţie trebuie să îndeplinească anumite condiţii: să aibă studii universitare licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul juridice sau administrative; vechime de minimum trei ani; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice. 

Tot primăria Rovinari are nevoie de director executiv în domeniul economic. Concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc în data de 11 iulie. Unul dintre cei care şi-au exprimat intenţia de a candida pentru acest post este Ion Ungureanu, fostul şef al Biroului Contabilitate din cadrul primăriei, actual director executiv interimar.

AJOFM Gorj are nevoie de un director executive adjunct. Postul este vacant din luna martie, atunci când fosta directoare a renunţat la funcţie, solicitând mutarea pe un post de execuţie. Concursul pentru ocuparea acestei funcţii va avea loc în data de 26 iulie.

Inspector asistent şi poliţist local

Angajări se fac şi la  Primăria Hurezani unde este nevoie de un inspector asistent clasa I, în cadrul Compartimentului juridic, asistenţă socială, registru agricol şi resurse umane din aparatul de specialitate al primarului comunei. Postul este pe o perioadă nedeterminată, iar concursul va avea loc în data de 24 iulie, în capitală. Persoana ideală pentru a ocupa această funcţie trebuie să fie absolvent de studii superioare de lungă durată în specializarea asistenţă socială şi să aibă o vechime în specialitatea funcţiei de minimum un an. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 iulie, orele 16. 

Şi la Poliţia Locală din Târgu Jiu face angajări de vară. În data de 16 iulie, la sediul unităţii, va avea loc concursul pentru promovarea unei persoane pe postul vacant de poliţist local, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului Juridic, resurse umane. Candidaţii trebuie însă să aibă vechime de minimum un an în specialitatea studiilor, dar şi studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. În data de 18 iulie va avea loc şi cea de-a doua probă, interviul.

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: