Ce artist a refuzat şefia Şcolii Populare de Artă

Pianistul Florin Berculescu nu vrea să preia cârmele Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. La Consiliul Judeţean a ajuns o propunere făcută de mai mulţi angajaţi ai SPA, ca el să fie noul manager, însă pianistul spune că, deşi a fost tentat să accepte, a trebuit să refuze, nefiind dispus să renunţe colaborările pe care le are cu Orchestra de cameră Lyra Gorjului şi cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Autorităţile judeţene au scos pentru a patra oară la concurs postul de manager al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, însă şi de această dată se pare că există slabe şanse să îl ocupe cineva. Cel vehiculat în ultimul timp pentru acest post, pianistul Florin Berculescu, spune că a refuzat această ofertă, el fiind propus de angajaţi ai SPA pentru postul de manager. 

„Am alte planuri, alte proiecte de viitor ca pianist, ca persoană care studiază foarte mult individual. Sunt deja angajat la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, am o normă şi jumătate acolo. Ar însemna să fac o mutare de activitate destul de importantă în ceea ce priveşte serviciul meu şi viitorul meu, ca timp individual de lucru. Colaborez şi cu orchestra, colaborez şi ca pianist cu Teatrul „Elvira Godeanu” şi aş intra într-un conflict în ceea ce priveşte timpul pe care aş fi nevoit să-l dedic unei munci de tipul acesta, contra timpului pe care eu doresc să îl dedic ca şi artist. M-a măgulit propunerea, însă nu sunt dispus să plătesc un asemenea preţ”, a declarat Florin Berculescu.

Cei care aspiră la acest post au posibilitatea de a-şi depune planurile de management până la data de 15 iulie, susţinerea acestora trebuind să aibă loc până la data de 4 august.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: