Ce așteaptă primarii din Gorj de la anul 2021

Anul 2020 se apropie de final, iar primarii din județul Gorj speră de la următorul an ca lucrurile să se mai îmbunătățească. Toți își doresc ca anul 2021 să fie unul mult mai bun, mai ales când vine vorba de pandemie. De exemplu, primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu, spune că nici acest an nu a fost unul rău, a avut investiții, dar pandemia i-a cam întristat pe toți.

”Din punct de vedere al investițiilor a fost un an bun, nu am de ce să mă plâng. Am avut o mică întârziere la plata facturilor pe lucrarea de canalizare în 3 sate. A fost o chestiune de control pe care am avut-o în luna aprilie-mai 2020. Trist este faptul că anul 2020 a evoluat cu această pandemie care nu s-a abătut doar la nivel local, ci mondial. În rest, din punct de vedere al finanțărilor lucrărilor a fost un an bun. Sperăm ca guvernanții să fie echidistanți în alocarea banilor”, a spus Mădălin Ungureanu.

Și primarul de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, își dorește ca anul 2021 să fie unul mai prosper: ”Eu zic că anul 2020 a fost unul bun, atât pentru mine, cât și pentru localitate. Am avut multe proiecte bune și s-au conturat. A fost un an cu reușite pentru Roșia de Amaradia. Sper ca anul viitor să fie mai bun, mai ales că sunt anunțate investiții noi pe care vrem să le atragem. Sperăm la ceva mai bun și să scăpăm de pandemie”, a spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: