Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefectul de Gorj are Covid

Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, a fost confirmat cu noul coronavirus. Prefectul a fost testat sâmbătă, iar duminică a venit rezultatul pozitiv al testului, confirmă surse oficiale din cadrul Prefecturii Gorj.

Și alți angajați ai instituției s-ar afla în izolare la domiciliu din cauza acestui virus.

Duminică, Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat alte 22 de noi cazuri de îmbolnăvire. În prezent, 615 gorjeni se află în carantină la domiciliul sau locația declarată.

În ultimele 24 de ore s-a înregistrat și un deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: diabet zaharat tip II, insuficiență renală cronică și cardiomiopatie dilatativă.

Update: „Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, a fost astăzi confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV-2. Acesta prezintă simptome ușoare și se află în izolare acasă. Atribuțiile de prefect vor fi preluate de unul dintre subprefecții judetului Gorj, mai exact, Virgil Drăgușin”, a anunțat Prefectura Gorj.

Vizualizări: 3,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: