Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu Jiu: Spitalul Județean dă milioane de euro pentru testele Covid

Licitație de 19.170.000 de lei la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Aceasta este suma maximă alocată pentru achizționarea unui pachet de reactivi compatibili cu analizorul PCR SLAN și reactivi compatibili cu aparatul de extracție PANAMAX.

Este și o sumă minimă prevăzută în caietul de sarcini, de 749.400 lei, totul depinzând de cantitatea care poate fi livrată, dar și de cât va ține pandemia de coronavirus.

Este vorba de un contract cadru pe 24 de luni, fiind important ca termenul de livrare să fie mereu de cel mult trei zile de la comandă.

"Preţul din ofertă va fi menţinut ferm pe durata primelor 3 luni de valabilitate a acordului cadru. Pentru perioada ulterioară, până la împlinirea termenului acordului cadru, există posibilitatea de ajustare a preţului produselor ce fac obiectul prezentului, în conditiile de reglementare ale art. 164 din HG nr.395/216, cu modificările ulterioare", se mai arată în caietul de sarcini. (A.A.)

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: