Stații noi de autobuz în localitate

Pe final de an, autoritățile locale din comuna gorjeană Jupânești s-au gândit să vină în sprijinul cetățenilor din localitate, dar și al elevilor, cu o investiție care lipsea din comunitate. Cu bani de la bugetul local vor fi realizate mai multe stații de autobuz care vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

În toată comuna vor fi realizate patru stații pentru transportul în comun. La un prim calcul investiția se ridică la 12.000 de lei și va fi realizată cu bani de la bugetul local.

Autoritățile locale din Jupânești susțin că au făcut această investiție pentru a veni în primul rând în sprijinul elevilor. ”Am decis să facem aceste stații de autobuz pentru că nu există așa ceva în comuna noastră și cetățenii mi-au solicitat asta. Am făcut investiția gândindu-mă la elevii de școală care, atunci când ploua, mulți absentau pentru să stăteau în ploaie și se udau așteptând microbuzul și, în loc să meargă la școală, se întorceau acasă. Eu sper ca lucrarea să fie gata până la sfârșitul anului și elevii să nu mai aibă probleme din acest punct de vedere”, a precizat primarul Ion Gârniceanu.

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: