Ce instituţii din Gorj angajează personal!

Mai multe instituţii caută să angajeze personal în această perioadă. Cele mai multe posturi au fost scoase la concurs de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj. Este vorba de 4 posturi de: asistent registrator principal-gradul I, asistent registrator- treapta IA, asistent registrator principal debutant (2 posturi). 11 martie este termenul limită de depunere a candidaturilor. Concursul va debuta în data de 21 martie cu proba scrisă iar interviul va avea loc în data de 24 martie.
O altă instituție care face angajări este Consiliul Județean Gorj, care a scos la concurs un post de muncitor calificat, la Compartimentul Întrețineri, reparații și deservire, Serviciul pentru transport public județean, parc auto. În acest caz, proba scrisă va avea loc în 16 marie iar interviul în 22 martie.
Și Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu angajează. Este vorba de un post de administrator patrimoniu în cadrul Cabinetului Președintelui Senatului, Adrian Gorun. Cei interesați de această poziție pot depune solicitările de înscriere la concurs până în data de 8 martie. Proba scrisă este programat pentru data de 15 martie iar interviul pentru 21 martie.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: