Ce l-a deranjat pe Cârciumaru la mitingul lui Condescu

Protestul de ieri al minerilor şi energeticienilor din sindicatul lui Marin Condescu a fost intens comentat astăzi de politicieni şi nu numai. Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a declarat pentru TV Sud că la protest au participat 1.200 de persoane, asta în timp ce organizatorii au spus 4.000, iar jandarmii prezenţi la faţa locului au estimat 3.000. Chiar şi Laurenţiu Ciurel, directorul CEO, cel împotriva căruia s-a pornit protestul, a spus că a aflat de la jandarmi că este vorba de 1.800-2.000 de persoane.

Primarul Florin Cârciumaru a comentat şi el, dar cu privire la faptul că Ion Călinoiu, colegul său de partid (PSD), a fost şi el ţinta protestatarilor. "Să vii cu pancarte - Jos domnul Ciurel - sau - Jos domnul Călinoiu - mi se pare o lipsă de fair-play, o lipsă de tact, o lipsă de respect. Aici nu este vorba de politic, nu văd de ce l-au implicat pe domnul preşedinte Călinoiu în această treabă", a spus Cârciumaru.

„Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat ieri şi cred că pe viitor, când se mai dă o aprobare pentru aşa ceva, pentru un miting, trebuie să discutăm chiar cu lux de amănunte. Nu fac parte din comisia care autorizează, dar o să recomand ca pe viitor să se ţină cont de chiar toate amănuntele”, a mai precizat primarul.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: