Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce mănâncă deținuții de Paște

Sărbătoarea Pascală este importantă pentru toți, inclusiv pentru cei privați de libertate. Astfel, deținuții din cadrul Penitenciarului din Târgu Jiu vor avea parte de un meniu special pentru zilele de Paște.

Din meniu nu vor lipsi produsele tradiționale, ouăle roșii și nici drobul. De asemenea, masa este diversificată în funcție de religie și regimul fiecărui deținut.

”Pentru prima zi de Paște avem mic dejun alcătuit din ceai, brânză și mezeluri. De asemenea, la masa de prânz, deținuții vor avea ou roșu, ceapă verde, drob, ciorbă cu carne, piure cu friptură, cozonac și băutură răcoritoare fără zahăr. Seara vor avea parte de pilaf de orez cu carne, în funcție de religie și regim”, conform instituției de detenție.

Și în a doua zi de Paște meniul este unul bogat, iar persoanele private de libertate se vor putea bucura de produsele tradiționale, chiar dacă faptele pe care le-au făcut în trecut îi țin departe de familii.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: