Ce meciuri din Liga 1 va juca FCU Craiova pe stadionul din Târgu Jiu

IntenCity Festival care va avea loc pe stadionul din Craiova va aduce una dintre echipele din Liga 1 să joace pe stadionul din Târgu Jiu. FCU Craiova a solicitat oficial Primăriei Târgu Jiu să dispute meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu în perioada respectivă.

Festivalul de pe stadionul oltenilor are loc la finalul lunii august dar stadionul va fi preluat dă către organizatori începând cu data de 10 august, după care va intra în refacere a gazonului până la începutul lunii octombrie. În timp ce Universitatea Craiova a ales să joace la Severin, oltenii de la FCU au ales stadionul din Târgu Jiu pe care au luptat pentru promovarea în Liga 1.

Oficialii de la FCU Craiova susţin că nici nu au cerut să joace la Severin, aşa cum s-a consemnat în presa centrală ci au optat de la început pentru stadionul gorjenilor de la Pandurii. „Nu am accesat niciodată varianta Severin, deși orașul a fost pentru noi ca o a doua casă când am fost în pribegie. Noi am optat de la început pentru Târgu Jiu, deoarece este o arenă nouă”, a spus Lucian Mitu, directorul de marketing FCU Craiova.

Pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, FCU Craiova ar putea juca trei meciuri din etapele 6, 8 şi 10, cu Petrolul, Sepsi şi Rapid.

Etapa a 6-a (20-21 august): FCU Craiova – Petrolul

Etapa a 8-a (31 august – 1 septembrie): FCU Craiova – Sepsi

Etapa a 10-a (10-11 septembrie): FCU Craiova – Rapid

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: