CE Oltenia aduce bandă de cauciuc și role din China

Complexul Energetic Oltenia se va aproviziona cu bandă de cauciuc din China. Asta după ce zeci de ani furnizor a fost Artego Târgu Jiu. Vestea a fost dată de Ion Paraschiv, director tehnic în companie, într-o emisiune la Accent TV. “Avem un contract de benzi de cauciuc din China. O să le aducă din China. Să vedem cât sunt de bune, nu au venit încă”, a spus Paraschiv.

Mai mult, și ghirlandele de role pentru benzile transportoare vin tot din China. “Avem un contract destul de serios pentru ghirlande de role, care înainte se făceau în Gorj și la Satu Mare, tot din China. Prețurile sunt bune”, a explicat Paraschiv.

Acesta a spus că societatea are o mare problemă cu faptul că au dispărut prestatorii de servicii pentru minerit. O cauză este însă tocmai aceea că au fost făcute secții interne de mentenanță, iar acum CE Oltenia s-a trezit că acestea nu fac față. “E greu să credem că o secție de mentenanță poate să înlocuiască 6-7 uzine, unde lucrau mii de oameni”, a mai spus Ion Paraschiv. (A.A.)

Vizualizări: 3,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: