CE Oltenia anunță deschiderea bazinelor de la Săcelu

Bazinele din stațiunea Săcelu, care aparțin Complexului Energetic Oltenia, vor fi deschise la 1 august. Anunțul a fost făcut de companie, care a și explicat motivele întârzierii.

"Deschiderea sezonului din acest an a fost intarziata, initial, ca urmare a instituirii starii de urgenta care interzicea desfasurarea unor astfel de activitati si, ulterior, timpului necesar implementarii masurilor impuse de Ordinul nr.969/1810/1166/2020, in scopul prevenirii raspandirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitatile de operare a plajelor turistice.

Astfel, CE Oltenia a avut obligatia de a face investitii in ceea ce priveste asigurarea de materiale pentru renovare/reabilitare, precum si achizitia de sezlonguri si umbrele suplimentare, dezinfectante cu cel putin 60% alcool, dispozitive si produse biocide, cosuri de gunoi fara atingere. De asemenea, se va asigura accesul prin puncte de intrare semnalizate si prin stabilirea de culoare unidirectionale, separate, de intrare si de iesire, fiind amplasate la loc vizibil regulamentele de acces si de comportament pe plaja.

Directia de Sanatate Publica Gorj va efectua verificarile necesare asupra indeplinirii regulilor de distantare sociala, siguranta si igiena ce trebuie respectate", a explicat CE Oltenia.

Zona de agrement dispune de patru bazine in aer liber, namol terapeutic si plaja. In statiunea Sacelu pot fi tratate afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni reumatice si afectiuni neurologice periferice.

In acest sezon, ca urmare a regulilor de distantare sociala impuse de situatia actuala, capacitatea maxima va fi de 200 de locuri.

Vizualizări: 3,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: