CE Oltenia câştigă un proces cu sindicatele miniere

Complexul Energetic Oltenia a câştigat un proces prin care obligă Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) să plătească peste 8.400 de lei, reprezentând cheltuieli efectuate pentru întreţinerea Hotelului Mina, situat în Rânca, judeţul Gorj. Cu ceilalţi coproprietari, respectiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi Federaţia Naţională Mine Energie, a fost încheiată o minută în luna octombrie, prin care au fost stabilite măsurile ce trebuie luate pentru ca hotelul să nu se degradeze peste iarnă.

CE Oltenia vrea să recupereze de la USMO cota parte din cheltuielile efectuate de către unitate pentru menţinerea în siguranţă a Hotelului Mina din Rânca pe perioada noiembrie 2016-aprilie 2017. USMO deţine o cotă de 37% din acest hotel.

Nu este însă deloc clar cine asigură conducerea USMO. În urmă cu doi ani, Dumitru Pîrvulescu a câştigat alegerile, dar nu a putut fi înregistrat la tribunal din cauză că fostul preşedinte Marin Condescu nu a depus procesul-verbal de alegeri. Pîrvulescu a spus că nu va mai face niciun demers pentru a prelua conducerea USMO, acolo fiind mari probleme legate de patrimoniu. „Să răspundă cei care au făcut ce au făcut acolo”, a spus Pîrvulescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: