CE Oltenia caută iar directori, deşi interviurile s-au terminat

Complexul Energetic Oltenia caută noi persoane pentru posturile de directori Diviziei Energie și Strategie Dezvoltare, astfel că a extins perioada de depunere a CV-urilor. Asta se întâmplă în contextul în care sunt deja depuse în jur de 20 de CV-uri pentru cele două posturi, iar candidaţii au trecut prin toate probele prevăzute de această selecţie.

 Firmele de recrutare au finalizat interviurile pentru posturile de directori la diviziile Energie şi Strategie de la CE Oltenia. În jur de 20 de persoane au concurat pentru cele două posturi, susţin surse din companie. Cu toate că era aşteptată „lista scurtă”, din care să fie aleşi noii directori, Complexul Energetic Oltenia a decis să deschidă o nouă perioadă de depunere de CV-uri, vor urma din nou interviuri şi aşa mai departe. Între timp, compania rămâne cu un directorat dominat de interimari.

"Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a decis redeschiderea perioadei de depunere a dosarelor de aplicație pentru pozițiile de Director al Diviziei Energie si Director al Diviziei Strategie Dezvoltare începând cu data de 23.03.2016, pentru o durata de 14 zile, respectiv pana la data de 05.04.2016, ora 16.00", se arată într-un anunț postat pe site-ul companiei.

Candidaturile depuse pentru cele doua poziții de membru în Directorat vor fi în continuare luate în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecție fără să fie nevoie ca aceştia să întreprindă vreo acţiune suplimentară, a fost precizarea administrației CE Oltenia.

Asocierea de firme Quest Advisors și Transearch International SRL este cea care se ocupă de selecția directorilor diviziilor. Directorul interimar al Diviziei Energie, Ionel Ilie, și-a depus candidatura la această selecție iar la funcția de director al Diviziei Strategie Dezvoltare și-a depus candidatura Vasile Tudorescu, manager de proiect în cadrul acestei divizii. Pentru fiecare din cele două posturi erau deja din prima sesiune între 5 și 10 candidați. O parte din actualii membri ai Directoratului au fost selectați prin această procedură. Este vorba de directorii Diviziilor Financiare și Diviziei Miniere, conduse de Laurențiu Ciobotărică și Daniel Antonie. Între timp au mai apărut și doi membri ai Directoratului, numiți interimar de Consiliul de Supraveghere, care nu sunt directori de divizii. Este vorba de Adrian Mircea Teodorescu și Ovidiu Bălăcescu care sunt plătiți începând cu această lună cu remuneraţie brută de 4000 de euro. 

Vizualizări: 1,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: