CE Oltenia începe concedierea juriştilor

Directorul de resurse umane de la Complexul Energetic Oltenia, Ion Răuţ, a anunţat la un post local de televiziune că firma va angaja o casă de avocatură, iar cel puţin 13 jurişti vor fi daţi afară în aceste zile.

Compania a aprobat în ultima şedinţă AGA angajarea unei case de avocatură. Ion Răuţ a menţionat la RTV Gorj că pe viitor va elabora criterii serioase pentru posturile de jurist. „Avem în intenţie ca pe viitor, prin selecţii riguroase, probabil o să vedeţi concursuri extrem de bine elaborate şi cerinţe atât de puternice în ceea ce priveşte criteriile, încât să nu scape sau să nu angajăm prin aceste concursuri decât persoane care ulterior pot face faţă şi unor asemenea situaţii, contracte externe, administrate în limbă străine. Dar, repet, sunt dese situaţii când avem lucrări complexe de făcut, nu numai pe juridic, şi constatăm că găsim greu în cei 2336 de TESA oameni potriviţi, dar 13 dintre ei se cred aşa de buni încât au refuzat să semneze actele adiţionale“, a menţionat Răuţ.

Acesta a spus că se fac demersurile pentru a le înceta contractele de muncă. „Dacă le dăm o asemenea sarcină nu ar fi în stare să scrie o lucrare de rutină. Vor pleca pentru a-i putea înlocui cu oameni competenţi. Nu mai au posturile pe care au huzurit până în primăvara asta“, a spus Răuţ.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: