CE Oltenia își schimbă organigrama. Sindicalist: A contat și va conta politica

Complexul Energetic Oltenia își schimbă organigrama după cum bate vântul politicii. Au dovedit-o conducerile de până acum, o recunosc și liderii de sindicat din sistem. Aceștia susțin că rețeta a fost preluată de fiecare partid care s-a aflat la guvernare. În plus, au mai adăugat sindicaliștii, ca să meargă pe drumul cel bun, compania nu ar trebui să mai fie condusă în sistem dualist.

De ceva timp, oficialii companiei energetice au anunțat că lucrează la o nouă organigramă. Nu este nimic nou din moment ce compania a mai trecut prin astfel de episoade care se repetă de fiecare dată când se schimbă guvernarea.

Dumitru Pîrvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a admis că totul se învârte în jurul politicii: “Fiecare administrație și-a făcut organigrama pentru a-și pune oamenii. Dacă partidul care este la guvernare își pune oameni să ducă mai departe corabia ok, e spre binele său, pentru că și-o asumă. Dacă nu, e în detrimentul lor și tot așa și-o asumă. Așa a fost mereu”.

Pîrvulescu a mai adăugat că nici sistemul dualist nu este cea mai bună variantă pentru producătorul de energie din Gorj mai ales că acum traversează o perioadă extrem de dificilă. „La companiile de stat, și nu trebuie să ne amăgim, a contat, contează și va conta politica. Nu știu ce a făcut PSD și ce face PNL. Să vedem ce fac unii și alții și apoi îi comparăm. Guvernanța corporatistă a făcut-o Guvernul Boc pentru oamenii lor. A făcut-o Boc și a preluat-o Ponta și și-a pus Ponta oamenii. O societate în criză nu trebuie condusă în sistem dualist. Nu poți să iei decizii rapide în acest sistem”, a mai punctat Pîrvulescu, la Târgu Jiu TV.

Vizualizări: 5,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: