CE Oltenia: Salariații TESA cer să fie testați

Panică în rândul angajaților Complexului Energetic Oltenia. Salariații TESA cer să fie testați pentru Covid 19, după ce doi colegi de-ai lor s-au infectat, iar un al treilea este suspect. Oamenii se tem să nu fie fost și ei infectați și să nu îmbolnăvească familiile și alți oameni la rândul lor. Angajații de la birouri sunt dispuși și să plătească testul, doar să fie siguri că sunt sănătoși.

Alarma s-a dat după ce doi angajați TESA s-au infectat și au fost internați în spital. Este vorba de un șef de birou din Direcția de Investiții și de soția sa. Acum, toți angajații cer să fie testați, iar cei de la Direcția de Sănătate Publică Gorj au declanșat o anchetă epidemiologică pentru a stabili toate persoanele care au intrat în contact cu cei doi.

Dacă nu au simptome, salariații nu pot fi testați așa că singura variantă este să plătească testul. “Eu sper să fie testați toți salariații TESA pentru că am cerut acest lucru. Am vorbit și cu DSP. O să fie testați cumva cu bani. La DSP nu se fac testări decât dacă au simptome. Toți am hotărât să cerem asta. Acolo, în sediu, oamenii se duc dintr-un birou în altul, merg cu liftul. Se face și o anchetă să-i vedem exact pe toți care au intrat în contact cu cei bolnavi. Sper să găsim o variantă să ne testăm cu toții. La ora 4, plecăm, ieșim în oraș, putem să-i infectăm și pe alții. Și acasă, la familie, avem copii mici”, a declarat Alin Munteanu, liderul salariaților TESA din companie, la Târgu Jiu TV.
 

Vizualizări: 2,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: