CE Oltenia vinde un complex sportiv

Complexul Energetic Oltenia a scos la vânzare un complex sportiv pe care îl deține în Ișalnița, județul Dolj. Complexul sportiv este compus dintr-un imobil cu o suprafață construită de 125mp și un teren în suprafață de aproape 15.800 mp.

Imobilul va fi vândut în urma unei licitații publice deschise cu strigare. Conform anunțului publicat de companie, cei interesați să cumpere acest complex sportiv pot depune oferte până în data de 27 iunie. CE Oltenia le-a transmis celor interesați să cumpere aceast complex că vânzarea se va face în întregime, adică vestiarele și terenul la pachet. Licitația a fost programată pentru data de 28 iunie.

Acționarii companiei energetice au luat în discuție posibilitatea vânzării acestui complex sportiv încă de la sfârșitul anului trecut. La acea vreme, terenul avea o valoarea contabilă de 643.234 lei, iar vestiarele de 12.122 lei. Una dintre termocentralele CE Oltenia funcționează la Ișalnița. Complexul sportiv a fost realizat pentru activități sociale ale salaraților. Numai că, pe fondul înaintării în vârstă, interesul acestora pentru astfel de activități ar fi scăzut.

Vizualizări: 3,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: