Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce orașe au anulat petrecerile de Revelion

Revelionul e numai la câteva zile distanță și mulți oameni și-au planificat deja concediul în Europa, dar guvernele sunt nevoite să ia tot mai multe decizii de ultimă oră din cauza răspândirii tulpinii Omicron.

Concret, evenimentele de final de an nu vor mai avea loc, fie că era vorba de spectacole sau focuri de artificii, potrivit CNN.

Printre orașele care au anulat evenimentele de Revelion sunt: Atena,  Berlin,  Edinburgh,  Londra, New Delhi, Paris, Roma, Amsterdam. 

Anumite decizii au fost destul de radicale. De exemplu, autoritățile din regiunea Campania, Italia, au interzis consumul de alcool în zonele publice în perioada 23 decembrie - 1 ianuarie.

Mai mult, germanii vor avea voie să se întâlnească în grupuri de cel mult 10 persoane, indiferent dacă sunt vaccinate sau dacă au trecut prin boală începând cu 28 decembrie.

Există, totuși, orașe în lume care vor organiza evenimente cu această ocazie, dar în condiții stricte. Printre acestea se numără Bangkok, Cape Town, Dubai, Rio de Janeiro, Sydney și Taipei.

Vizualizări: 2,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: