Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce parlamentari de Gorj nu au semnat moţiunea

Doi deputaţi PSD de Gorj nu au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Este vorba de parlamentarii Victor Ponta şi Alin Văcaru. Fostul prefect de Gorj spune că nu a semnat deoarece nu a avut timp să stea de vorbă cu toţi membrii Comitetului Executiv Judeţean Gorj. „Nu am semnat pentru că nu am apucat să vorbesc cu toţi membrii Comitetului Executiv Judeţean, să îi întreb ce să fac, pentru că ei m-au trimis în Parlament”, a spus Văcaru, pentru Mediafax.

Moţiunea de cenzură a fost semnată duminică de 222 de parlamentari şi urmează să fie dezbătută şi votată miercuri. Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a susţinut, duminică, la Parlament, că a convins mai mult de 14 parlamentari de la PSD să nu voteze moţiunea de cenzură. Întrebat ce l-a deranjat pe Dragnea, Ponta a răspuns: „Faptul că nu mai are puterea”.

Vizualizări: 4,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: