Ce post va ocupa Ciobotărică la CE Oltenia

Consiliul de Supraveghere din Complexul Energetic Oltenia a decis menținerea lui Laurențiu Ciobotărică în funcția de director al Diviziei Financiare. Decizia a fost luată joi, după ce miercuri supraveghetorii au hotărât ca locul lui Ciobotărică, din fruntea companiei, să fie luat de Ionel Ilie.

Laurențiu Ciobotărică a fost demis de judecătorii Curții de Apel Craiova, care i-au interzis să își exercite funcția pe perioada controlului judiciar. Practic, Consiliul de Supraveghere a luat act și a numit un nou director general executiv interimar. Laurențiu Ciobotărică, dar și alți doi directori, Daniel Antonie și Dorina Jianu, sunt cercetați sub control judiciar pentru că i-au acordat lui Aurel Medințu suma de 120 de mii de lei, plăți compensatorii pentru a părăsi compania. Locul lui Medințu a fost luat de Ionel Ilie, adjunctul de la Energie. Ilie este cel care îl îlocuiește acum pe Laurențiu Ciobotărică.
Cel din urmă rămâne șef la Divizia Financiară, post pe care l-a ocupat în urma unei selecții pe OUG 109. În luna martie, Ministerul Energiei a demarat procedurile de recrutare de noi directori pentru companiile de stat. La CE Oltenia, membrii Consiliului de Supraveghere dar și directorii pentru diviziile Strategie Dezvoltare și Energie ocupă posturile fără concurs.

Vizualizări: 4,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: