Ce prețuri au biletele pentru meciul Craiovei cu Rapid de la Târgu Jiu

Liderul la zi al Ligii 1 vine sâmbătă la Târgu Jiu pentru meciul din campionat cu FCU Craiova. Ultimul meci anunțat de olteni că se va juca la Târgu Jiu ar putea să fie cu casa închisă la ora jocului, fiind cerere mult mai mare de bilete decât la precedentele partide jucate la Târgu Jiu.

FCU Craiova încheie seria de jocuri din Liga 1 pe care le avea programate pe arena din Târgu Jiu cu un meci în compania liderului Rapid. Meciul se anunță atractiv și pentru fanii olteni ai Craiovei dar și pentru fanii rapidiști, destul de numeroși și la Târgu Jiu. Având în vedere și faptul că Rapid este liderul campionatului dar mai ales pentru că pe banca giuleștenilor se află acum Adi Mutu, partida s-ar putea juca chiar cu casa închisă. Biletele se găsesc deja la vânzare online iar vineri și sâmbătă se vor putea procura, dacă vor mai exista, de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu.

„Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu Rapid, din data de 10 septembrie, ora 21:30, disputată la Târgu Jiu pe Stadionul Tudor Vladimirescu. Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova”, a anunțat clubul oltean.

Prețurile biletelor sunt următoarele: VIP: 80 RON, Tribuna I: 30 RON,  Tribuna II: 20 RON, Peluza II (Peluza Sud): 10 RON, Peluza I (oaspeți): 10 RON și Peluza I: 10 RON. Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022/23 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Tudor Vladimirescu. (Se respectă tribuna indicată pe abonament și sectorul). Pentru tribuna a doua, sectorul / sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: G2-H1 central. Pentru Peluza Sud, sectorul / sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: K1-K2 central. Pentru Tribuna I, sectorul / sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: N2. Pentru Tribuna VIP, sectorul / sectoarele destinate abonaților vor fi următoarele: V2 central.

Galerie foto


Vizualizări: 2,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: