Ce primar a căzut din pom şi şi-a rupt coastele

Primarul din comuna Slivilești a ajuns ieri la Spitalul din Motru cu probleme de respirație din cauza unor dureri costale. Sorin Bucurescu nu a mai rezistat din cauza durerilor și a cerut ajutorul medicilor după ce duminică a căzut dintr-un pom. Acesta s-a urcat să culeagă câteva pere și s-a ales cu două coaste rupte. Medicii i-au făcut câteva recomandări edilului și acesta s-a reîntors la muncă.

O partidă de vânătoare s-a terminat cu o vizită la spital pentru primarul din comuna Slivilești. Pentru că nu a reușit să vâneze nimic, edilul a zis să nu se întoarcă cu mâna goala acasă și s-a urcat  să culeagă câteva pere. Din nefericire a căzut din copac și s-a ales cu o lovitură zdravănă la coaste. Din cauza durerilor, Sorin Bucurescu s-a dus ieri la spital pentru a vedea care este situația. „Am fost la vânătoare și, dacă nu am vânat nimic, am zis să mă urc într-un păr să iau și eu câteva pere și am căzut. M-am lovit rău de tot și două nopți nu am dormit. Am fost la spital să văd care este situația, pentru că mi-a fost frică să nu-mi fi intrat coastele în plămân. Am crezut că mor, nu altceva”, a povestit Sorin Bucurescu.

Trebuie să respecte sfaturile medicului

Când a văzut că nu este nimic grav și viața nu-i este pusă în pericol, Sorin Bucurescu a început să facă haz de necaz. Acesta a părăsit Spitalul din Motru  cu câteva sfaturi medicale. „Am două coaste rupte și mi-a spus doctorul Zavate să nu fac efort, să nu mă forțez, să nu ridic greutăți și să stau învelit în cearșaf. Eu aș sta cu o fată învelit în cearșaf, nu singur, dar asta este situația”, a mai spus Bucurescu.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: