Ce primar din Gorj îl vrea pe Dragnea la șefia PSD

Un primar din Gorj și-l dorește pe Liviu Dragnea la șefia PSD. Este vorba despre edilul social-democrat din  Bengești-Ciocadia, Victor Geogia. Fostul lider al PSD a fost eliberat zilele trecute din închisoare, iar primarul din Bengești este de părere că Ponta ar face o echipă bună cu Dragnea.

Primarul din Bengești Ciocadia mai spune faptul că Dragnea s-a clasat printre oamenii puternici care au știut să conducă un partid. ”Față de actuala conducere, acești oameni sunt cu adevărat lideri puternici, cu priză la populație, știu să conducă”, declară Victor Geogia, primarul comunei Bengești-Ciocadia.  

”Eu l-am socotit ca fiind un președinte bun pentru Partidul Social Democrat. Dacă ne gândim că în 2016 am câștigat cu multe procente. Îl consider ca fiind un bun organizator. Nu știu dacă va mai reveni în politică. Dacă ar reveni în PSD ar fi un mare câștig. Față de actuala conducere, acești oameni sunt cu adevărat lideri puternici, cu priză la populație, știu să conducă”, a spus Geogia, la Radio Infinit.

Liviu Dragnea a atacat actuala conducere a PSD la ieșirea din penitenciar și pare să aibă gânduri de revenire în politică, deși are interdicție de a candida.

Vizualizări: 3,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: