Ce probleme au descoperit specialiştii PNL la CE Oltenia

Copreşedintele PNL Gorj Tudor Barbu a declarat la Radio Infinit că vineri va pleca la Bucureşti cu un punct de vedere privind viitorul CE Oltenia, elaborat de cei patru specialişti din comisia partidului. Interesant este că înainte cu o oră de această declaraţie, la sediul partidului avusese loc o conferinţă de presă la care a fost abordat şi acest subiect, dar nu s-a spus vreun moment că acest document este gata.

Concluziile trase de Emil Huidu, Răducu Teodorescu, Tiberiu Trotea şi Nicu Bercea, specialiştii în energie şi minerit identificaţi de PNL, vor fi prezentate publicului curând, a declarat liberalul Dan Vîlceanu în conferinţă de presă. „Comisia lucrează şi în cel mai scurt timp, când vom avea gata documentele de care e nevoie, le vom face publice. Vreau să vă spun că la fiecare 2-3 zile unul din membrii comisiei trece şi aduce ce s-a mai lucrat“. Vîlceanu a mai spus că aceştia au descoperit că dimensiunea problemelor CE Oltenia este foarte mare. „Mi-au spus că sunt utilaje care nu mai au front şi descompletate de piese, deci utilaje cărora le sunt luate piese şi sunt puse pe alte utilaje. O crimă“, a mai spus Vîlceanu.

Culmea este că, la o oră distanţă, copreşedintele Tudor Barbu a fost prezent la o emisiune la Radio Infinit unde a spus, „în premieră“, că documentul este gata şi că-l va prezenta Guvernului. „Sunt şanse ca azi (n.r- joi), cel târziu mâine (n.r- vineri) şi eu şi Vîlceanu să intrăm în posesia primului document pe care colectivul de lucru... E foarte posibil ca mâine (n.r- vineri) să avem un document, pe care să-l iau la Bucureşti şi să-l remit ori ministrului, ori premierului, ca senator de Gorj, privind un punct de vedere al PNL în ceea ce priveşte nu strategia, cum au spus neica-nimeni care nu au înţeles nimic, ci punctul de vedere al nostru în ceea ce înseamnă poziţie şi viitor al CEO“, a declarat Barbu. Cei care au anunţat că fac o strategie de salvare a CE Oltenia au fost chiar cei doi lideri ai PNL Gorj, înainte de a-şi da seama că îi depăşeşte subiectul.

Liberalii au mai declarat în conferinţă, în urma întrebărilor jurnaliştilor, că ar fi reluat discuţiile cu membrii Comisiei de Energie a PNL, care ar veni în Gorj. Iniţial, vizita comisiei fusese anunţată pentru 19 noiembrie, dar a fost anulată.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: