Ce salariu va avea noul director Transloc. „Mai mic decât al unui director din primărie”

Mihai Paraschiv, instalat recent în fruntea Transloc Târgu Jiu, a dezvăluit ce salariu va încasa din noua funcție. 9.500 de lei brut, urmând să primească în mână peste 5.000 de lei. Paraschiv a explicat că venitul este cam la același nivel cu cel pe care îl încasa din postura de șef al unui service auto din municipiu. A mai adăugat că va avea posibilitatea să negocieze salariul când va aduce îmbunătățiri la societatea de transport în comun.

De câteva zile, Mihai Paraschiv a câștigat, prin concurs, șefia societății Transloc. A explicat că nu s-a înscris în competiție pentru bani, salariul fiind chiar mai mic decât al unui director din Primăria Târgu Jiu. “Salariul negociat cu Consiliul de Administrație este 9.500 de lei, un salariu brut. Cred că 5.500 este venitul net. Nu am calculat. Este, da, mai mic decât al unui director din primărie. Cei care mă cunosc știu foarte bine că nu am făcut acest pas pentru un câștiga salarial, ci a fost doar o provocare, unii au spus nebunească, pe care am acceptat-o și care îmi doresc să fie un succes și pentru mine, pentru mapa profesională, dar și pentru transportul în comun din Târgu Jiu”, a declarat Paraschiv.

Este totuși un venit pe care va avea posibilitatea să îl negocieze, dar după ce va schimba fața societății care se ocupă de transportul în comun din Târgu Jiu. „Am considerat că întâi ar trebui să se vadă ceva, după aceea să existe o posibilitate de renegociere a mandatului. Cred că se poate discuta. Nu am specificat un termen acolo, dar când ar exista niște îmbunătățiri vizibile și cetățenii ar avea o oarecare mulțumire vizavi de activitatea companiei nu văd de ce nu s-ar putea solicita o renegociere a indemnizației. Dar până acolo mai este cale lungă și greul abia acum începe”, a mai subliniat noul director al Transloc, la Gorj TV.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: