Ce scrie un motrean pe blogul său: Latru, deci exist!

Un motrean și-a deschis un blog în care vrea să prezinte orașul în care trăiește - Motru. Mai mulți oameni s-au amuzat, pe Facebook, când i-au văzut postările. Cum intri pe blog afli că Motru iubește PSD, iar sloganul este “Latru, deci exist”.

Pe site-ul motruoras.blogspot.com, Ion Iorga face haz de necaz. Textele par să fie un răspuns la politica PSD, partidul care a condus Motru zeci de ani, iar în introducere aflăm că “Motru iubește Partidul Social Democrat”. Sloganul blogului este „Latru, deci exist”.

Topuri și idei de afaceri

Ion Iorga nu se prea ține de scris pe blog, având doar trei articole, primul publicat pe 3 februarie 2018, când face un top al restaurantelor din Motru. “Deci, dacă vrei să îți scoti iubita la cină, ai grijă unde mergi dacă vrei să ai o seară linistită! Sper că v-a fost de ajutor această postare. Va pup și ne vedem la următorul blog”, scrie omul după ce împarte locurile din oraș în ok și sub orice critică.

Două zile mai târziu publică un articol despre lăutarii din Motru. Iorga dă 4-5 exemple de lăutari din zonă, însă niciunul nu este pe placul lui. Analizează vocea, colegii de trupe și chiar echipamentele. Pe scurt, niciunul dintre cei prezentați nu merită să fie angajați pentru o nuntă sau un botez.

Un al treilea articol este despre afacerile pe care le poți deschide în Motru pentru a trăi decent. Iorga dă 10 idei de afaceri pentru Motru, prima fiind construirea de cavouri. De asemenea, mai propune afacerea “Ia-ți o drujbă și taie lemne prin sate”. “Urmând aceste idei veți ajunge să lucrati la voi acasă. Orașul nostru are multe de oferit tinerilor și da, cred că putem avea un viitor bun  în acest oras”.

Postări de-ale lui Iorga au ajuns și pe Facebook, iar cei care le-au citit s-au amuzat foarte tare.

Galerie foto




Vizualizări: 2,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: