Ce se întâmplă cu investiţia Petrom de la Colegiul Auto

Aparatele şi echipamentele achiziţionate pentru elevii Colegiului Auto din Târgu Jiu, cu fonduri alocate de OMV Petrom, se află, în mare parte, depozitate într-o sală de clasă. Investiţia a fost inaugurată în primăvara acestui an, dar între timp primăria a demarat o serie de investiţii la clădirea în care funcţionează atelierele auto.

În fapt, conducerea unităţii spune că primăria va realiza un perete în locul placajului care despărţea atelierele. Materialele recuperate vor fi refolosite. „OSB-ul îl vom folosi să facem un garaj pentru maşina şcolii, iar policarbonatul, să confecţionam o streaşină în faţa atelierelor, astfel încât să nu-i mai plouă pe elevi atunci când aceştia ies în pauza de la ateliere. Primăria a venit în sprijinul nostru, în sensul că în locul acelor pereţi despărţitori, confecţionaţi din placaje, va construi un zid”, a spus Cerasela Băltăreţu, directorul adjunct al Colegiului Auto „Traian Vuia”.

În plus, vor fi amenajate o sală de sport şi un atelier auto. Totodată, două ateliere mecanice vor fi înfiinţate în fosta magazie de lângă atelierele auto.

„După ce se realizează zidul şi intrările din termopan, vom pune echipamentele de la OMV la loc. Elevatorul este împachetat în plastic, nu îl ninge, nu îl plouă. Este în atelier, este montat în ciment, nu poate fi luat de acolo. Proiectul este al primăriei, ei au arhitect, firmă de construcţii, au scos la licitaţie. Am înţeles că este o investiţie de 1 milion de lei. Sala de sport va fi cu vestiare, grupuri sanitare. Când termină primăria, atunci se vor putea refolosi echipamentele de la OMV. Am înţeles că primăria are termen 30 decembrie pentru finalizarea lucrărilor”, a mai spus directorul adjunct al unităţii de învăţământ.

Conducerea şcolii spune că cei de la OMV Petrom nu au fost deranjaţi de aceste modificări, pentru că ştiau că urmează să fie realizată o investiţie de către administraţia locală. Din acest motiv au fost achiziţionate doar echipamente şi aparatură.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: