Ce spun liderii USL despre numirea lui Teodorescu

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, şi preşedintele PNL, Gorj, Dian Popescu, au comentat vineri informaţia potrivit căreia Claudiu Teodorescu va fi noul prefect al judeţului Gorj. Surprinzător este faptul că deşi postul revine prin protocol PNL-ului iar persoana nominalizată de Dian Popescu pentru această funcţie era Octavian Lupulescu, acum liderul peneliştilor gorjeni spune că nu-l mai interesează numirea prefectului și că acest aspect este apanajul guvernului.

Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj, are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului social-democrat. ”Faptul că e tânăr și că e la început de drum și este implicat în administrație fiind consilier un mandat, are experiența necesară și eu cred că e momentul cel mai potrivit ca lângă cei cu experiență să vină tinerii și să existe o continuitate. Claudiu Teodorescu este un băiat bine pregătit profesional, a demonstrat că este și un om de echipă care va face treabă în Instituția Prefectului”, a declarat Ion Călinoiu, președinte CJ Gorj.

Dian Popescu: ”Nu mă mai interesează numirea prefectului”

Președintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, refuză parcă să creadă că informația apărută va fi și confirmată. Dian Popescu își menține părerea că Octavian Lupulescu are trebuie să fie noul prefect declarând despre Teodorescu că speră ca tinerețea să fie un avantaj și nu un impediment. ”În primul rând este doar la nivel de informație și în al doilea rând nu mă mai interesează numirea prefectului. Este apanajul guvernului acest aspect. În ceea ce-l privește pe Teodorescu, sper ca tinerețea lui să fie un avantaj și nu un impediment și sper că a căpătat o experiență destul de mare și a învățat să fie imparțial, să aibă decență și echilibru. Noi ne păstrăm propunerea noastră, pe Octavian Lupulescu, rămâne de văzut care va fi decizia guvernului”, a declarat Dian Popescu, președintele PNL Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: