Ce spune IPJ Gorj despre dispariția a trei tineri

Doi copii de 13 ani, din Târgu Jiu, și o tânără din Novaci au fost dați dispăruți de familie. Polițiștii au reușit să-i găsească în timp record. În mai puțin de o oră de la sesizări.  

"Polițiștii au reușit identificarea cu operativitate, în mai puțin de o oră de la sesizare, a trei persoane dispărute, dintre care doi minori, de 13 ani. La căutări au fost angrenați zeci de polițiști.

Astfel, după ce polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere, de 23 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, a fost constituită o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul subunității și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a identificat-o pe tânără, în mai puțin de o oră, la aproximativ 2 kilometri distanță de locuință, nefiind victima vreunei infracțiuni", anunță IPJ Gorj. 

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la dispariția a doi minori, de 13 ani, din Târgu-Jiu, care în cursul zilei au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

Minorii au fost identificați de polițiști în municipiul Târgu-Jiu și au fost incredințați părinților, nefiind victimele vreunei infracțiuni, mai anunță Poliția. 

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: