Ce spune poliţia despre craniul găsit la Roşia

În după-amiaza acestei zile, în jurul orelor 12:15, un bărbat, operator în cadrul Parcului de Gaze nr. 1 din comuna Roşia de Amaradia, a sesizat telefonic, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci, despre faptul că a găsit un fragment de craniu uman.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti ai Poliţiei oraşului Novaci, Serviciului de Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti.

Apelantul a precizat că acest fragment de craniu a fost adus de către un câine, din marginea unei vâlcele, situată în punctul „Grui” de pe raza comunei Roşia de Amaradia, sat Roşia de Jos.

La o primă examinare vizuală, s-a constatat că este vorba de partea superioară a unui craniu uman, cu certitudine persoană majoră, care nu prezintă urme de materie organică, urme de violenţă, părţile ce nu sunt netede, fiind complet roase de animalele sălbatice.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, având în vedere că la aproximativ 1 km de locul unde a fost găsit fragmentul de craniu, se află un cimitir.

Precizăm că în perioada 2010-noiembrie 2011, pe raza de competenţă a Poliţiei oraşului Novaci, nu au fost semnalate persoane dispărute.

Interesant este ca la primele analize a reiesit ca este vorba despre un copil de 8-9 ani care a decedat in urmă cu trrei săptămâni.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: