Ce spune primarul Leuștean după ce a apărut alături de liderul PSD Gorj

Un primar important al PNL, Dumitru Leuștean, a deschis șirul speculațiilor privind o candidatură în 2024, la primăria Novaci, după ce a apărut într-o fotografie cu liderul PSD Mihai Weber. Contactat telefonic, Leuștean nu este categoric atunci când este întrebat de o candidatură din partea PSD.

Liberal vechi, dar conectat la toate partidele politice, Leuștean nu lăsa loc de interpretări prin astfel de aparții. Până acum!

Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a postat o fotografie cu primarul Leuștean la un minister din Guvern, unde a fost semnat un contract de finanțare.

În aceeași postare este și o fotografie cu primarul PSD Ion Bârcă și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. 


Primarul Dumitru Leuștean a fost declarat că: „Eu am fost, ca oricare alt primar, la semnarea unui contract pe PNRR, componenta 10. Ne-am întâlnit acolo şi am făcut o fotografie, dar asta nu înseamnă o chestiune de decizii. Eu sunt membru PNL, că nu fac parte din Biroul Permanent Judeţean nu este nicio problemă. Până la organizarea alegerilor mai e un an şi ceva. La momentul ăsta nu ştiu ce ne oferă timpul, dar, la momentul actual sunt membru PNL, am în mandat Partidul Naţional Liberal şi mi-l termin, fără niciun fel de problemă, la acest partid. Suntem în acelaşi judeţ, colaborăm. Eu nu am fost niciodată o persoană conflictuală. Lucrurile, cum vor evolua, asta e altă poveste. Nu ştiu să vorbesc treaba asta şi nici nu mă pot angrena într-o discuţie pe treaba asta”.

Galerie foto


Vizualizări: 3,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: