Ce trebuie să faceţi pentru a fi preşedinte de secţie de votare

Până la data de 15 octombrie 2012, inclusiv, Instituţia Prefectului - Judeţul Gorj va primi cereri de la persoanele interesate să participe la tragerea la sorţi prin care vor fi desemnaţi, de către Preşedintele Tribunalului Gorj, preşedinţii secţiilor de votare şi locţiitorii acestora.

Formularele tip de înscriere (cererile) se vor găsi la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Gorj, la camera 120, dar şi pe site-ul www.prefecturagorj.ro, la secţiunea ,,Alegeri parlamentare 2012”.

De asemenea, cererile pentru înscriere şi documentele aferente, pot fi depuse şi la sediul Primăriei, din localitatea de domiciliu.

Pentru a fi evitate eventuale neclarităţi cu privire la studiile absolvite sau domiciliul acestora şi lista în care sunt cuprinşi, persoanele care doresc să se înscrie, vor depune, pe lângă formularul tip completat şi câte o copie a diplomei de absolvire a studiilor şi una a cărţii de identitate.

Cererile de înscriere vor fi centralizate şi, până la data de 19.10.2012, vor fi transmise Autorităţii Electorale Permanente spre consultare şi avizare.

Tragerea la sorţi va avea loc, după primirea avizului Autorităţii Electorale Permanente, cel mai târziu la data de 24 noiembrie 2012 şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Gorj, fiind anunţată în prealabil prin publicare în presă.

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: