Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cea mai mare notă obținută la concursul pentru șefi de post

A fost concurs sâmbătă în poliție pentru cele șase funcții de ajutor de șef de post. După ce au trecut de probele eliminatorii, doar 37 din cei 211 candidați înscriși au fost chemați la proba scrisă, de tip test grilă, concursul având loc la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Trei candidați nu s-au mai prezentat la examen. Au putut intra în sala de concurs doar candidaţii vaccinaţi cu schemă completă, cei care au trecut prin boală în urmă cu mai puţin de şase luni, precum și cei care au prezentat rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen pentru COVID.

Durata de rezolvare a testului a fost de 3 ore. Cea mai mare notă a fost de 9,10, iar cea mai mică de 5,05. Au promovat candidații care au obținut cel puțin nota 7. Numirea candidaţilor declaraţi „admis” se va realiza în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute. Primii șase candidați au note peste 8.

Posturile de ajutor de șef sunt vacante la Aninoasa, Căpreni, Crușeț, Stejari, Berlești și Bumbești-Pițic.

Un poliţist proaspăt angajat ca ajutor de şef de post poate ajunge să câştige, cu tot cu sporuri, un salariu lunar de aproximativ 4.000 de lei.

Vizualizări: 3,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: