Ceas aniversar pentru revista studenţilor gorjeni

Revista “Svonul”, editată de Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu.Jiu împlineşte anul acesta 6 ani de existenţă. Momentul aniversar a fost marcat la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice, unde au fost înmânate diplome celor care contribuit la editarea revistei. Titlul de „Absolvent de Svon” a fost acordat celor care s-au implicat în publicarea revistei. De asemenea, studenţii care s-au implicat în susţinerea publicaţiei şi au făcut parte din vechile echipe, au rostit câteva cuvinte despre importanţa revistei pentru ei. Ana Vieru, actualul redactor-şef al revistei declară: „Revista noastră reprezintă un instrument, o voce pentru studenţii de la Universitate.”

Publicaţia tinerilor gorjeni a ajuns deja la a 22-a apariţie, având un caracter lunar. Primele trei numere au fost finanţate de către Direcţia Judeţeană de Tineret Gorj, care este în continuare alături de studenţii târgujieni. În ceea ce priveşte temele abordate în paginile revistei, subiecte sunt diverse şi descriu viaţa studenţească. Tinerii pot să-şi exprime gândurile prin publicarea de poezii şi proză în cadrul rubricii intitulate „Vorbe de suflet”.

Aniversarea face parte din proiectul „Sărbătoarea Studenţească”, care va continua prin organizarea unui cros şi prin iniţierea unei campanii de colectare de fonduri pentru familiile cu o situaţie materială precară.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: