Pandurii, după puncte la Metaloglobus

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat vineri la Bucureşti  pentru meciul din etapa a 34-a cu Metaloglobus. Echipa gorjeană nu-şi permite paşi greşiţi dacă îşi doreşte să rămână în Liga 2, dar nu va avea meci uşor la Bucureşti, pentru că nici gazdele nu sunt relaxate deoarece nu au scăpat de griji.

Adversarul din această etapă al celor de la Pandurii este formaţia aflată pe locul 10, Metaloglobus, care se află la opt puncte de prima poziţie retrogradabilă. Chiar dacă echipa gazdă e mai liniştită pe final de sezon, rămâne un adversar incomod pentru gorjeni, care în tur au pierdut confruntarea cu Metaloglobus.

Pandurii e prima clasată deasupra zonei roşii şi are doar trei puncte în plus faţă de Energeticianul care ocupă primul loc care duce la retrogradare. Nici Pandurii nu a pierdut în ultimele două meciuri şi echipa pare într-o formă mai bună pe final de retur.

Antrenorul Adrian Bogoi nu face calcule pentru meciurile următoare, iar înainte de duelul cu Metaloglobus se motivează spunând că echipa sa a jucat bine şi în deplasare în acest an: „Avem trei meciuri într-o săptămână şi 9 puncte puse în joc. Am demonstrat că putem să luăm puncte şi acasă, şi în deplasare. Sâmbătă, jucăm împotriva unei echipe bune, Metaloglobus, care a făcut transferuri de marcă în acest retur de campionat. Sunt şi ei angrenaţi în această luptă pentru salvarea de la retrogradare. Noi am jucat bine la UTA, Mioveni, chiar şi la Snagov, puteam să luăm şi mai multe puncte, dar sperăm să ne revanşăm în această etapă. Noi suntem încrezători, putem să facem lucruri bune chiar începând de sâmbătă. Luăm fiecare meci în parte şi facem calculele după această săptămână. Dacă după această săptămână ne păstrăm avantajul acesta de 3 puncte, lucrurile vor fi foarte simple pentru noi. Toate meciurile sunt importante, dar până la meciul cu Energeticianul avem cu Metaloglobus, în primul rând, iar marţi jucăm cu Chindia. Vom vorbi la timpul potrivit despre partida de la Petroşani”.

Pandurii joacă următoarele trei meciuri cu Metaloglobus, Chindia şi Energeticianul. La partida de sâmbătă de la Bucureşti  ar putea lipsi Raiciu şi Dodoi care acuză probleme medicale.

În tur, Metaloglobus a câştigat la Târgu Jiu cu 2-1, prin golurile marcate de Ştefan Niculae şi Ovidiu Herea.  Metaloglobus - Pandurii se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Bucureşti, pe gazon cu iarbă sintetică, aşa cum şi gorjenii au pe propria arenă.

Programul etapei a 34-a

         Joi, 9 Mai

CS Mioveni - SSC Farul Constanţa      0-2

         Vineri, 10 Mai

FC Argeş - Ripensia Timişoara    2-1

         Sâmbătă, 11 Mai                                  

Luceafărul Oradea - Daco-Getica Bucureşti          11:00

Petrolul Ploieşti - Dacia Unirea Brăila   11:00

Aerostar Bacău - ACS Poli Timişoara 11:00

Energeticianul - Sportul Snagov 11:00

Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu          11:00

Chindia Târgovişte - CS Baloteşti         12:00

ASU Politehnica Timişoara - Academica Clinceni           13:00

         Duminică, 12 Mai

Universitatea Cluj - UTA Arad      14:00

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: