Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Karatiștii își dau întâlnire la Târgu Jiu

Numeroși sportivi din mai multe zone ale ţării vor participa la competiţia de karate ”Cupa Gorjului”, eveniment sportiv ce se va desfăşura sâmbătă, 11 mai, la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu. Întrecerea sportivă este destinată copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 3 şi 30 de ani.

„Cupa Gorjului” se află la cea de-a VII-a ediţie şi este organizată de Clubul Sportiv Budo Kan din Târgu Jiu, condus de antrenorul Ștefan Zbora, cu sprijinul Direcției Județene de Sport. Competiţia de karate shotokan va cuprinde probe de kata şi kumite.

”Cupa Gorjului” se va desfăşura la sala de sport a LPS Târgu Jiu. Întrecerile sportive vor începe la ora 10:00. Evenimentul se desfășoară sub egida Federației Române de Arte Marțiale.

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: