Cei zece aleși în conducerea PLUS

Partidul condus de Dacian Cioloș, PLUS, și-a ales Biroul Național, format din zece persoane. Printre acestea este și Alin Mituța, gorjeanul din Novaci care a candidat la alegerile europarlamentare.

Dragoș Tudorache, europarlamentar, a fost ales președinte executiv. Acesta a avut funcții de conducere în cadrul instituțiilor europene și a gestionat mai multe unități și proiecte strategice la nivelul UE, precum Sistemul Informatic Schengen, Sistemul Informatic pentru Vize, crearea Agenției Europene eu-LISA.

Din Biroul Național mai fac parte: Monica Berescu - jurist cu activitate în domeniul IT de peste 10 ani; George Cățean - antreprenor în domeniul agricol și activ în mai multe organizații non-guvernamentale cu implicare locală și regională; Victor Giosan - consultant în domeniul reformei administrației publice, centrale și locale, management public, planificare strategică și analiza și fundamentarea politicilor publice, management bugetar, fiscal și al investițiilor publice; Andrei Lupu - specialist în drept constitutional; Alin Cristian Mituța - coordonatorul de politici europene al PLUS și coordonator regional pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia; Daniela Șerban - trezorier; Oana Țoiu - antreprenor social și consultant în procese de inovație; Oana Ursache - coordonator regional pentru Diaspora; Vlad Voiculescu - candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Municipiului București.


 

Vizualizări: 1,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: