Ce șefi de instituții din Gorj urmează să fie schimbați din funcție

Valul schimbărilor încă nu a trecut la nivelul instituțiilor deconcetrate din județul Gorj. Noi nume ar putea ajunge la Serviciul Județean de Ambulanță, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj sau Direcție de Sănătate Publică Gorj. Sunt și directori de instituții care nu vor fi schimbați, având susținerea celor de la ALDE. Printre ei, comisarul șef al Gărzii de Mediu Gorj.

Ultimele schimbări s-au produs în aceste zile la vârful Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Întreaga conducere a fost decapitată. Profesoara de istorie Maria Cochină a fost numită inspector general școlar, iar doi profesori de la Motru și Turceni sunt inspectori generali adjuncți.

Schimbările nu se vor opri aici. În curând, aproape toate instituțiile deconcetrate vor avea șefi noi. Ion Rușeț, de la PMP, a explicat că, printre instituțiile care vor avea altă conducere, se numără Serviciul de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică Gorj și Agenția pentru Protecția Mediului Gorj. “Se pare că Garda de Mediu a avut susținerea ALDE din câte știu eu. Nu știu dacă mai este această susținere și ce se va întâmpla. La Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, lucrurile se vor clarifica în următoarea perioadă. Se face evaluarea activității pe anul trecut în aceste luni. Evaluarea va ține cont de problemele din județ și obligativitatea ca problemele care au fost până acum să fie rezolvate. Protecția Consumatorilor este a celor de la ALDE. Domnul Giurcău a fost susținut tot de ALDE”, a declarat Ion Rușeț.

Deja, șefi noi sunt și la Direcția Sanitar Veterinară Gorj și la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Gorj. “La DSV este deja o conducere interimară. Lucrurile s-au clarificat acolo. La Ambulanță, se poartă discuții. Despre DSP, discută colegii noștri de la guvernare”, a mai adăugat Rușeț, la Gorj TV.

La Protecția Consumatorului Gorj a fost numit Constantin Milosteanu, fiul unui patron de cofetărie care a apărut recent în spațiul public din cauza unui șobolan filmat de un client.

Vizualizări: 3,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: