ALDE l-ar putea susține pe Romanescu. “E posibil să apară surprize!”

Social-democrații nu sunt singurii care nu știu candidatul ce va fi susținut în cursa pentru cea mai importantă primărie din județul Gorj. Nici ALDE nu a stabilit un candidat și nu exclude varianta să-l susțină pe actualul edil, Marcel Romanescu.

Liderul ALDE Gorj, Robert Filip, a explicat că este posibilă orice variantă și nu ar avea nimic împotrivă dacă ar ajunge să-l susțină pe primarul liberal Marcel Romanescu în competiția pentru Primăria Târgu Jiu. „E posibil să apară surprize oricând. Poate să existe și această variantă. Niciodată nu e târziu. Dacă cel mai mare partid, PSD, nu are candidat și crede că are timp, vă dați seama că are și ALDE timp. Eu nu l-am criticat niciodată pe Marcel Romanescu. Suntem prieteni, el s-a mai supărat. Eu am zis că dacă aș veni într-o treabă din asta, aș ști ce am de făcut. M-am referit la modul că aș mătura cu ei pe jos pentru că nu m-aș opri până nu mi-aș atinge obiectivul. Probleme sunt că el nu are nici Consiliu. E greu și înțeleg”, a explicat Filip.

Cum ALDE are mână liberă pentru alianțe în teritoriu, nu exclude una cu PNL și așa să susțină unii candidați aflați pe listele liberalilor. „A luat proiecte, are rezultate, se apucă de treabă. Ne-am întâlnit la Craiova și am semnat împreună niște contracte. E posibil să-l susținem pe Marcel Romanescu. Până acum, în țara asta, nu e un partid care să nu fi fost cu alt partid. Au fost toate cu toate, în orice variantă”, a mai spus Filip, la Radio Infinit. (A.A.)

Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: