Rușeț (PMP): Nu zicem că nu luăm traseiști

Partidul Mișcarea Populară Gorj țintește sus la alegerile locale ce vor urma în această vară. Ion Rușeț, membru PMP, a transmis că își dorește locul trei în județul Gorj și că partidul său va avea candidați în toate localitățile. A anunțat, în plus, că partidul are ușile deschise pentru cei care doresc să i se alăture, iar traseismul politic nu este o problemă.

După PSD și PNL, PMP vrea să ocupe locul trei la alegerile locale din vară. Este planul ambițios anunțat de Ion Rușeț care s-a mândrit cu singurul primar pe care îl are PMP în Gorj. “Noi ne propunem să urcăm pe podium în acest județ la următoarele confruntări electorale din 2020. Ne luptăm pentru locul trei cu USR. ALDE este scos din jocul electoral pentru 2020. Avem și oameni cunoscuți și oameni tineri. Dacă privim la numărul de mandate, suntem totuși al treilea partid din Gorj. Îl avem pe domnul primar Păiuși, de la Stejari. E foarte apreciat de comunitatea sa”, a explicat Ion Rușeț.

Rușeț a anunțat că așteaptă și colegi noi în PMP. Nu are o problemă nici cu cei care au activat și la alte partide. „Partidul este deschis. Vom avea candidați în toate cele 70 de localități, cu liste complete. Sunt clarificate lucrurile. Probabil, în PMP, vor veni și personalități care au activat în alte partide. Nu venim cu o filozofie care devine uneori ipocrită, să zicem că nu luăm oameni traseiști, care au activat în alte partide politice. Unii sunt puțini ipocriți aici”, a mai spus Rușeț, la Gorj TV. (A.A.)

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: